Samarbetspartners

Du som är kund hos oss får tillgång till ett antal utvalda partners och kan nyttja deras förmånliga villkor och priser.

Vi har rikstäckande partners inom många olika produktområden som drivmedel, däck, försäkring, glas, hyrbil, miljö, service och reparationer samt transport.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om vilka fördelar det här innebär för både företag och förare.

Bil


Polestar – Ren, progressiv, prestanda.
Vi är ett varumärke för elektrisk prestanda, fast beslutna att förbättra samhället vi lever i. Vårt fokus ligger på kompromisslös design och teknik.
Passion och känslor driver oss, elektricitet och innovation driver våra bilar. Våra produkter är utmärkta, effektiva och underhållande. I Polestars framtid finns det inget utrymme för genvägar, ursäkter eller kompromisser.

Välkommen att kontakta oss för en bilkalkyl på Kontaktformulär – ansvarig för vagnpark | Polestar Sverige eller telefon 020 – 88 92 28, begär Polestar Fleet sales


XPENG är ett företag som tillverkar elbilar och som är noterat på New York-börsen, NYSE. Vi har inledningsvis två modeller på den svenska marknaden; den kritikerrosande stora SUV:en XPENG G9 och den smäckra sportsedanen XPENG P7. Vi har ett samarbete med Bilia och kommer under 2023 finnas i Stockholm, Göteborg och Malmö med både försäljningsställen, verkstad och utlämningsställen. Men våra produkter ska inte beskrivas, de ska upplevas. Så, välkommen till oss för en provkörning.


Vi erbjuder våra kunder den unika möjligheten med en personlig Key Account Manager i dialogen med våra sex varumärken inom Volkswagenkoncernen. Bilbranschen är i snabb förändring och frågorna många kring att göra rätt val. Vi assisterar Er gärna med vår kunskap inom miljö, säkerhet, finansiering samt utformning av bilpolicy. Ungefär var tredje ny bil i Sverige levereras från Volkswagenkoncernen, detta gör oss till specialister på några av världens mest populära och prestigefyllda person- och transportbilar. Vi känner oss därför övertygade om att vi kan leverera rätt fordon och lösning till Er verksamhet. Välkomna att kontakta oss i Stockholm, Göteborg eller Malmö


Bavaria grundades för över 25 år sedan med ett tydligt syfte; att ge dig som kund unika upplevelser. En bättre upplevelse av att köpa, äga och ta hand om din bil. Att ha en bil från oss ska vara ren körglädje. Enkelt, bekymmersfritt och glädjefyllt. För att lyckas med det är vår strävan att göra saker överraskande annorlunda och märkbart bättre. Hos Bavaria hjälper vi till med allt som rör bilen; försäljning, verkstadstjänster, tillbehör, rekond – vi kallar det för One-stop-shop. Vi är en av norra Europas största återförsäljare av BMW och MINI med 14 st anläggningar i Stockholm och norrut i Sverige.


Bilia är din helhetsleverantör – vi erbjuder allt du behöver för företagets bilinnehav – från ett stort urval av tjänste- och företagsbilar samt transportbilar till bilekonomisk rådgivning, service och däckhotell på abonnemang och mycket mer. Biliakoncernen har över 130 anläggningar i Sverige, Norge , Luxemburg och Belgien. I koncernen finns b.la bilvarumärkena Volvo, Nissan, BMW, MINI, Mercedes Benz, Toyota och Lexus, XPENG, Volkswagen, Audi.

Bilglas


Vi på Ryds Bilglas har Sveriges nöjdaste kunder tack vare innovativa tjänster som gör det enkelt och smidigt att anlita oss. Hos oss kan du byta bilglas och reparera ditt stenskott oavsett vilket bilmärke, vilken modell och årsmodell. Vi erbjuder fri elbil eller elcykel vid vindrutebyte och sköter all kontakt med ditt försäkringsbolag. Vi utvecklar smartare sätt att ta hand om bilar, för en mer hållbar värld. Till exempel sparar vi ca 44 kg CO2e genom att laga i stället för att byta ruta. Har du fått ett stenskott för din AutoPlanbil? Boka här!

Biltvätt


Vi på Mjuk Biltvätt är glada över att kunna erbjuda AutoPlans kunder en smidig och bekväm lösning för biltvätt. Med vårt exklusiva erbjudande får ni ett riktigt fördelaktigt pris på vårt företagsabonnemang, Mjuk Biltvätt Business. För endast 439 kr ex moms per bil och månad (ordinarie pris 799 kr) får ni tillgång till obegränsad biltvätt på alla Mjuk Biltvätt-anläggningar. Ni säkerställer att ni alltid har rena och fina bilar samtidigt som ni sparar tid och pengar. Tvätten tar under tio minuter och ni behöver inte spendera tid i långa köer.
Ni kan även få individuella biltvättar fakturerade direkt på leasingavgiften. Våra registreringskameror känner igen AutoPlan-bilar och registrerar automatiskt en Guldtvätt (319 kr ex moms) om inget abonnemang finns kopplat till bilen.

Kontakta oss idag för att ta del av erbjudandet och för att få mer information om hur vi kan hjälpa er att hålla era bilar rena och snygga.

El/Drivmedel

Northe Company
Northe är en ledande digital helhetslösning för administration av elbilsladdning som grundandes i Sverige år 2020. Visionen är att göra användningen av elektriska fordon smidig för alla, oavsett om du är en enskild förare, fleet manager eller ett företag. Northes innovativa plattform erbjuder tillgång till över 500 000 laddpunkter i över 18 europeiska länder via en och samma användarvänliga plattform. Företag kan samla all laddning på en plats, få full förståelse för hur fordonsflottan laddas, kostnad per fordon och enskilda förares förbrukning. Föraren laddar enkelt sin bil publikt, hemma, eller på kontoret, där allt sker i en och samma plattform. Du behöver inte använda dig av olika lösningar eller hantera utlägg, det gör Northe åt dig tillsammans med Swedbank AutoPlan. För mer information, besök www.northecharge.com eller kontakta oss på https://www.northecharge.com/contact

ChargeNode är ett företag som skapar smarta, hållbara och bekymmersfria laddsystem för elbilar. Bolaget erbjuder en banbrytande laddteknik för storskalig elbilssladdning som innebär att flera bilar kan dela på en centraliserad laddinfrastruktur. ChargeNode har installerat över 30 000 uttag i Sverige och varje månad levererar vi över 1 000 000 kWh till elbilister genom våra ladduttag. Flera bilar delar på en central laddenhet. Det är bara ladduttaget som placeras vid varje parkeringsplats. De dyra och känsliga elkomponenterna skyddas i en robust laddcentral. Det betyder säker drift och lång hållbarhet och med lågt effektuttag.

ChargeNode har utvecklat en egen mjukvara och optimeringsalgoritm som ser till att alla inkopplade bilar får rätt laddning. Med den innovativa laddtekniken utnyttjas den tillgängliga laddkapaciteten mycket bättre. Se mer på www.chargenode.eu eller kontakta oss på hej@chargenode.eu


Vi har ca 760 drivmedelsstationer anpassade för både personbilar och tung trafik. Av dessa är nästan 300 fullservicestationer. Vi erbjuder hela bredden av drivmedelsprodukter – oavsett vilken motor bilen drivs av. Var fjärde liter är förnybar och stationer med ultrasnabbladdare ökar snabbt med vår ambitiösa plan för såväl personbilar som lastbilar. Dessutom serverar vi god mat som passar alla smaker och ekologiskt och rättvisemärkt kaffe. Vi har biluthyrning med brett utbud, hållbara biltvättar och spolarvätska på pump. Vi gör det snabbt och enkelt att vara på väg.


Välkommen till OKQ8, ett av Sveriges största drivmedelsföretag. OKQ8 hjälper dig att göra skillnad med en mångfald av förnybara drivmedel och energitjänster för olika behov så att vi tillsammans med dig som kund kan göra skillnad här och nu och ställa om för en fossilfri framtid;
• 1 000 laddplatser för elbilar över hela Sverige
• Sveriges största nätverk* för biogas med 71 stationer
• Sveriges största nätverk* av Neste MY Förnybar Diesel (HVO100)
• Laddutrustning för hemmet och på arbetsplatsen


Preem är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle.

Vi utvecklar grönare drivmedel av sådant som andra ser som skräp – restprodukter från skogsindustrin och slaktavfall till exempel. Vi lanserade vår HVO-diesel Preem Evolution Diesel redan 2011. Men vi sitter inte nöjda för det, utan fortsätter att utveckla våra drivmedel så att du en dag kan köra varje mil fossilfritt. Vår evolution går vidare. Välkomna!


St1 Sverige är ett energibolag som fokuserar på att erbjuda hållbara och innovativa lösningar för framtidens energibehov. Med vår starka närvaro inom drivmedelssektorn strävar vi efter att minska koldioxidutsläppen genom att erbjuda förnybara drivmedel med visionen att bli den ledande producenten och försäljaren av CO2 medveten energi. Genom att investera i biogas, etanol och HVO är St1 Sverige en drivande kraft i övergången till en mer hållbar drivmedelsförsörjning.

När du väljer att tanka på St1 med kort från AutoPlan är du med och investerar i framtidens drivmedel. Kortet gäller även på Shells stationer i Sverige.

 


Shells stationer ligger på marknadsplatser där St1 även driver en butikskedja under varumärket PLOQ och Välkommen in! Här hittar du bland annat mat och kaffe som både smakar och gör gott. Dessutom finns det moderna biltvättsanläggningar på drygt 80 av dessa marknadsplatser. Vi finns efter de större vägarna i Sverige, Norden och övriga Europa. Med Shell Card via AutoPlan kan du även tanka på St1s stationer i Sverige.

DäckDet är många år sedan vi började göra bilar bättre.

Däckia är en av Sveriges största däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. I kedjan ingår ca 100 Däckiaverkstäder och ca 50 samarbetspartners spridda från Malmö till Kiruna.

Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken för hela er fordonspark.
Kontakta Däckia för att få kontroll på er hantering och kostnader.


Njut av en trygg och säker resa tillsammans med Vianor. Vi erbjuder ett stort utbud av sommar- och vinterdäck från välkända däcktillverkare, däckservice och ett stort utbud av bilservicetjänster. Vi sätter säkerheten först för våra kunder och personal och du kan alltid känna dig säker efter att du besökt oss. När du använder våra enkla, snabba, högkvalitativa och pålitliga däck- och bilservicetjänster kan du köra i visshet om att din bil inte kommer att svika dig.

Euromaster är ett av Sveriges största företag inom däck och fordonsservice och en del av Europas största företag i branschen. Vi står för trygghet och säkerhet, och med en stark närvaro på fler än 150 platser i Sverige är vi dedikerade till att leverera högkvalitativa produkter och tjänster nära dig. Vi strävar efter att erbjuda en snabb och effektiv service, oavsett om det handlar om akut reparation eller planerat underhåll.

Vi på Euromaster strävar efter att vara det självklara valet för alla däck- och fordonsrelaterade behov. Med ett brett sortiment av däck från världsledande tillverkare erbjuder vi kunderna det bästa urvalet för deras specifika fordon och körförhållanden. Utöver däck erbjuder vi även en omfattande portfölj av fordonsrelaterade tjänster. Våra kunniga tekniker och mekaniker utför allt från hjulinställningar och balansering till regelbundet underhåll och reparationer. Vi arbetar även med bilföretag och fordonsflottor för att erbjuda skräddarsydda service- och underhållslösningar som optimerar fordonens prestanda och driftskostnader.

körjournal


Automile erbjuder en komplett körjournal som uppfyller samtliga krav från Skattemyndigheten och som genom en integration underlättar rapporteringen för tjänstebilsförare genom möjligheten att kunna rapportera sina resor månadsvis till AutoPlan direkt via Automiles mobilapplikation – smidigt och enkelt!

Infobric digitaliserar hanteringen av fordon, verktyg, arbetsorder och byggarbetsplatser. Deras elektroniska körjournal rapporterar in alla resor och trängselskattsavgifter till Autoplan så att ni får en automatisk milersättning och förenklad rapportering. Med tusentals kunder som använder deras tjänst varje dag och 20 år i branschen erbjuder de ett modernt och välpolerat system som ständigt uppdateras och förbättras.

Parkering


Att ha ett företagskonto hos EasyPark underlättar vardagen för tusentals användare varje dag.
AutoPlan tar sedan hand om fakturan och ser till att kostnaden hamnar på rätt fordon och kostnadsställe.

Några av fördelarna med att ha ett företagskonto är:
– Reducera kostnader samt administration
– Flexibel parkeringstid, starta, stoppa och förläng din parkering beroende på dina behov. På så sätt undviker du eventuella böter samt risk för överbetalning
– Få en överblick kring samtliga företagskopplade parkeringar under en månad
– Särskilj på arbetsrelaterade samt privata parkeringar

EasyPark har täckning i över 2200 städer i 20 länder i Europa samt betrodd partner till över 70.000 företag sedan 2001.
För att komma igång, klicka på länken easypark.se/business eller ring 077-0112200

 

Verkstad


Vi vill höja ribban inom verkstadsbranschen och är därför lika noga med servicen i våra verkstäder som i våra kundmottagningar. Genom att vara lyhörda och flexibla kan vi vara innovativa och därmed anpassa vårt auktoriserade hantverk efter just din vardag. År 2008 slog vi upp portarna till vår första verkstad i Partille. I dag är vi auktoriserade för hela 15 populära bilmärken – med flera service- och skadeverkstäder i både Göteborg och Malmö samt en elbilsverkstad i Stockholm. Mechanum är en renodlad auktoriserad flermärkesverkstad som utför service, reparationer och garantiarbeten på personbilar och transportbilar. Våra bilmärken är Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Skoda, Volkswagen Transportbilar, Saab, Opel, Volvo, Polestar, Ford, BMW, MINI, Mercedes och NIO. Vi har förtjänat våra bilmärkens fulla förtroende. Nu vill vi ha ditt. Välkommen till Mechanum – vi älskar service!

Ta kontrollen över era fordonskostnader och förenkla fordonshanteringen med hjälp av oss på Mekonomen Fleet och våra 220 verkstäder från Kiruna i norr till Malmö i söder. I ett samarbete med AutoPlan så hjälper vi er att ta hand om er fordonspark till redan avtalade och förmånliga priser.
Boka verkstadstid på 0771-72 00 00 eller digitalt: Boka bilservice eller reparation online hos en Mekonomen bilverkstad nära dig
Boka bilservice eller reparation online hos en Mekonomen bilverkstad nära dig
Väggassistans ingår självklart.

Välkommen till ett enklare BilLiv

Hyrbil


Hertz finns i 150 länder på mer än 8 800 uthyrningskontor världen över. Sedan 1960 har Hertz verkat i Sverige och är idag marknadsledande med cirka 170 uthyrningskontor från Ystad i söder till Kiruna i norr. Utöver de senaste modellerna från Volvo erbjuder de även ett brett utbud av småbilar, hybrider, elbilar, minibussar och större skåpbilar. Hertz har något för allas behov!


Europcar är Europas ledande mobilitetsföretag och finns representerade i stora delar av världen. I Sverige hittar du Europcar på mer än 170 platser, utspridda över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Företaget erbjuder kunder ett bredd utbud av tjänster. Boka bil från några timmar upp till flera månader och välj fordon som passar utifrån både behov och tillfälle. Företaget har ett brett produktutbud med mikromobilitet & personbilar hela vägen upp till transportbilar och husbilar, där ett stort fokus de senaste åren legat på att elektrifiera fordonsflottan. I Sverige drivs Europcar Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB.


MABI Sverige AB ingår i Hedin Mobility Group och är en av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag. Sedan starten 1989 har vi vuxit och idag bedriver vi biluthyrning på fler än 150 platser över hela landet. Vårt syfte är att förse marknaden med hyrbilar till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet, säkerhet, service eller tillgänglighet. Vårt ansvar att erbjuda en hållbar bildelningstjänst är lika viktig för oss som vårt sociala ansvar. Våra beslut, inköp och arbetssätt ska alltid göras med respekt till vår planet.