Välkommen till nya AutoPlan

1 jan 2023

Nu lanserar vi vår helt nya webbplats och kundportal, ett helt nytt gränssnitt med nya funktioner och ett nytt modernt utseende.

För att hantera ärenden i den nya kundportalen, kommer inloggning att ske via webbsidan, med Mobilt BankID för ett säkert och enkelt användande.

Sedan 1997, när Swedbank lanserade ett nytt system för förmånsvärden, har vi kunnat erbjuda våra kunder en enklare webbtjänst med inloggning och möjlighet att registrera uppgifter om körjournal och mätarställning. Under åren som gått har denna utvecklats med både nya tjänster och mer information. Nu tar vi ytterligare ett steg i vår digitaliseringsresa och lanserar ett helt nytt gränssnitt med ett nytt utseende och flera nya funktioner såsom digitala beställningar, inloggning via mobilt BankID och digitala uppdateringar.

Vår ambition med den här förändringen är att du som kund enkelt ska kunna hantera och administrera ärenden digitalt. På så sätt kan vi bli ännu bättre på att hjälpa dig med stora, små, enkla eller mer komplicerade ärenden när du kontaktar oss.

Tills ni är onboardade i den nya portalen rapporterar ni precis som tidigare körjournal via appen eller vår gamla hemsida www.autoplan.se. Vid eventuella frågor är ni välkomna att kontakta vår support.